כאב וגב תפוס לאחר קרע ברצועת הכתף

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

03/12/2015 | 21:33 | מאת: משה

שלום! לפני שמונה שנים קרעתי רצועה בכתף. לא עברתי טיפול כלשהוא מלבד מנוחה. מאז, כשאני מרים את היד למשך זמן ארוך כמו הקלדה על מחשב וכדו' הכתף כואבת לי (אבל אין לי קושי במאמץ פיזי כבד) וכן לעיתים (כל כמה חודשים) נתפס לי הגב העליון קרוב לכתף ומקרין לי על אזור הכתף, כואב ותפס למשך מספר ימים. זה תקין? יש מה לעשות עם זה? תודה רבה!

11/12/2015 | 15:41 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום. חשוב לדעת מה גילך והאם מדובר בקרע חלקי או מלא. באופן כללי אם מדובר באדם צעיר (הטווח משתנה אך קיים עד גיל 40-50) ניתן לשקול תפירה מחדש של הגיד אם מדובר בקרע חלקי. קרע מלא יתכן ועבר שינויים שכבר מונעים מאיתנו לתפור אותו. לרוב פיזיותרפיה יכולה לעזור ולהקל על הכאבים המדוברים. מומלץ לפנות לאורתופד ולהיבדק אצלו

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים