CT

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

01/12/2015 | 18:58 | מאת: נאדר

פענוח CT משמאל: נראים שינויים דגרנטיבים בפרק ירך עם ציסטות סוב-כונדרליות באספקט מדיאלי של ראש המור כמו כן נראים אסטיופיטים מרגינלים קטנים. נראות היסתידויות פיסות עם התגרמות במספר גידים שמקורם באגן משמאל ימין:נראים שינויים דגרנטיבים בפרק ירך עם ציםטות באצטבולום עליון קדמי המצב לאחר שתי נתוחים ארטרוסקופיה ללא שינוי ושיפור במצב והכאבים רק מתגברים ומתחזקים אשמח לקבל מענה

02/12/2015 | 22:26 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

הCT מתאר שינויים ניווניים (שחיקה) של מפרק הירך. בן כמה אתה? מה בוצע בארטרוסקופיה?

04/12/2015 | 14:35 | מאת: נאדר

אני מודה לך דוקטור על המענה אני בן 39 אני עברתי שתיי ניתוחים מסוג ארטרוסקופיה 1_בבית חולים אכילוב אצל ד"ר אהוד ראט 2_בבית חולים רמב"ם אצל ד"ר איתמר בוצר היום המצב שלי הוא כאבים חזקים ויש מוגבליות ברוב התנעות

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים