מכה בעצם הרגל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/11/2015 | 07:33 | מאת: נפתלי

אהלן. לפני כשנה קיבלתי מכה חזקה מאד עם פקקים של נעל כדורגל לתוך העצם ברגל. לאחר המכה היה מן חור כזה ומלא כחול ואדום מסביב,הלכתי לרופא והוא המליץ לי ללכת לאורתופד ורמז שיש מצב לקרע חלקי בשריר. הוא אמר שאם יעבור לי תוך שבועיים שלושה לא צריך כלום. הכאבים עברו באמת אחרי שבועיים ולא הלכתי לאורתופד. אבל עד היום כשאני מעביר את האצבעות על העצם באיזור יש חור בעצם והרגשת זרם כשאני לוחץ עליו. כמובן שברגל השנייה אין את זה. אשמח לדעת מה באפשרותי לעשות היום ואם אפשר לדעת מה זה בכלל. תודה רבה!

30/11/2015 | 20:55 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

מהסיפור שלך איני יכול להגיע לאבחנה, אך לא נראה כי נגרם לך חור בעצם מנעל "פקקים" פציעות אחרות בשריר או במעטפת השריר יכולות להיות. מציע לך בכל זאת להיבדק אצל אורתופד

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים