הידלדלות שריר

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/11/2015 | 23:48 | מאת: טלי

שלום ותודה על העזרה, שברתי את הזרוע (הומרוס מיד שפט). בעקבות השבר יש דלדול בשריר שגרם לכתף פרוקה. כמה זמן אמור לעבור מרגע השבר עד שרואים שינוי במנח של הכתף? האם זה משהו שאמור להיגרם לאחר שבוע או רק לאחר חודש למשל? תודה רבה

30/11/2015 | 20:50 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

לעיתים לאחר שבר בראש עצם הזרוע או בזרוע המקורבת, השרירים המהדקים את ראש הזרוע נרפים ויש תמונה הדומה לתת פריקה של הכתף. אם למצב זה את מתכוונת אז השריר לאט לאט עם חלוףהכאבים חוזר למתח הרגיל שלו. חשוב להקפיד ולבצע פיזיותרפיה מדורגת ע"מ לשמור על טווח התנועה של הכתף.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים