נזק אוסטיוכונדראלי בראש פמור ימין וקראטה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

24/11/2015 | 12:25 | מאת: חיים ו.

שלום. לפני שלושה חודשים בעקבות כאבים שהיו לי במפרק ירך ימין האורתופד שלח אותי לעשות צילומי רנטגן ומיפוי עצמות ספקט. התגלה נזק אוסטיוכונדראלי בראש פמור ימין. היום הכאבים החזקים חלפו ונשארה רגישות במקום. האורתופד אישר לי לחזור ולהתאמן (לפני כן התאמנתי בחדר כושר - הליכות ומשקולות). שאלתי היא האם יש מניעה להתחיל להתאמן באמנות לחימה כמו קראטה. בתודה

24/11/2015 | 21:49 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום חיים לא ברור משאלתך כיצד נוצר הנזק הזה , מה מיקומו או מה גודלו. לא ניתן להתייחס לשאלה ללא קבלת המידע הנ"ל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים