גמישות יתר

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/11/2015 | 20:41 | מאת: עידן כהן

שלום! אובחן אצלי שיש לי גמישות יתר בגןף- דבר שבא לידי ביטוי:בכאב בברך ימין ( לאחרונה עבר גם לברך השנייה) וכאבים בגב תחתון.. והפיקה הימנית ( הרגל שכואבת יותר) לא נמצאת במקומה (קצת מעל הפיקה שנייה). התחלתי פיזיאוטרפיה וב'ה יש שיפור גדול בעוצמת הכאב.. אני מתגייס בעוד ארבעה חודשים לקרבי. הרופא שלי אומק שלא צריך להיות סיבה שתמנע ממני להתגייס (הוא אומר שאני לא פוצע את עצמי- בתנאי שאני מתמיד בפיזאוטרפיה ומחזק את השרירים) הייתי שמח לשמוע עוד דעה בנושא.. תודה רבה!

21/11/2015 | 20:33 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום עידן. גמישות יתר הינו ממצא שכיח, ולרוב אינו גורם לפציעות. זהו אכן גורם סיכון לפציעות מסויימות כמו נקעים או פריקות אך לא ממצא מספיק חמור כשלעצמו (ללא רקע אחר של נקעים או פריקות) שאמור למנוע ממך לבצע כל פעילות גופנית שאתה מעוניין לבצע.

24/11/2015 | 11:23 | מאת: עידן

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים