תחושת שריפה במפרק ירך שמאלי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/09/2015 | 11:16 | מאת: הגר

שלום, מפרק ירך שמאל שלי במצב שדורש החלפת מפרק. אני פונה כיון שלאחרונה הכאבים מאוד קשים דוקא כשאני בשכיבה, לא משנה אם על הצד, על איזה צד, או על הגב. מה שהכי קשה זו תחושת השריפה שיש לי במפשעה (צד שמאל). רציתי לברר מה הסיבה או המקור של החמרת הכאבים ומה המקור של תחושת השריפה. תודה

06/09/2015 | 22:15 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום הגר. תחושת השריפה יכולה להיות ביטוי לתהליך הדלקתי שנמצא סביב למפרק, לתהליך דלקתי בגידים שסובבים את המפרק או כביטוי לגירוי עצבי של עצבים שעוברים סמוך למפרק או מעצבבים את האיזור הסמוך לו. אם מדובר בכאב חדש ושונה מהכאב הידוע לך עד כה מומלץ המשך בירור ובדיקה אצל אורתופד

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים