לחוצה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

07/07/2015 | 16:40 | מאת: לירוו

עשיתי לבן שלי אולטרסאונד ברך מכיוון שהוא טוען על כאבים ואודה על עזרה בפיענוח התוצאות a pes anserinus ללא נוזל תוך מפרקי איזור פופאליטלי אין עדות לציסטה עש בייקר ניצפה מיבנה אובלי רקמתי בגבול רקמות רכו של המיפרק באורך כ 1 סמ ייתכן תוך פרקי בעל גבולות סדירים לחא זרימה בתוכו

14/07/2015 | 12:13 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום לירון. מתוך הטקסט שהעתקת קשה להבין היכן נמצא המבנה הנ"ל במרחב של הברך. כמו כן לא תיארת מהם הכאבים, משכם והאם יש סיפור של חבלה. מומלץ להשלים את הבירור ע"י בדיקה של אורתופד וצילום של הברך ובמידת הצורך, לפי צורך קליני, המשך בירור ע"י בדיקות מתוחכמות יותר כמו CT או MRI. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים