עזרה בבקשה בעיה בקרסול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/07/2015 | 10:17 | מאת: שלום

שלום ד"ר. מה המשמעות של הממצא מבדיקת U.S. : ליגמנטום ATFL-מעובה עם מעט נוזל סביבו,הרקמה הרכה באספקט לטרלי מעט בצקתית, מבנה גרמי של המפרק בלתי סדיר. תודה!

14/07/2015 | 11:52 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום שלום, הממצא המתואר בUS יכול לתאר ממצא שאנחנו רואים לאחר נקע של הקרסול ומתיחה או קרע של אחת הרצועות בקרסול. רצועת ה ATFL זו הרצועה השכיחה ביותר להיפגע בנקע ולרוב מחלימה בצורה טובה עם טיפול שמרני הכולל מנוחה ופיזיותרפיה לפי הצורך לא כתבת מדוע ביצעת את הUS ולכן איני יכול להתייחס יותר לנושא. לגבי המבנה הגרמי הבלתי סדיר - רצוי להשלים את הבירור ע"י צילום של המפרק. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים