דלקת בעצם החזה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/08/2007 | 10:03 | מאת: אבישי

רציתי לקבל מידע על הפציעה שעברה שחר פאר. אובחנה דלקת במפרק הסחוסי בין הצלע החמישית לבין החיבור לעצם החזה. שחר קיבלה כדורים אנטי-דלקתיים וטיפולי פיסיותרפיה. רציתי לדעת עוד על הדלקת, עד כמה היא יכולה להיות חמורה, כמה זמן לוקח בדרך כלל להחלים מפציעה שכזו, האם ההחלמה היא מלאה, או שיכולות להיות הגבלות בהמשך, האם בחבישה מיוחדת שחר יכולה לעלות ולשחק והאם הדבר לא עלול לגרום להחמרת הפציעה. תודה מראש.

30/08/2007 | 18:31 | מאת: ד"ר איתי פניכל

אבישי שלום אינני מטפל בשחר פאר ולכן לא אוכל לענות על שאלותיך

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים