פריקת פיקה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

08/05/2007 | 20:49 | מאת: שלמה

לפני חדש נפלתי בעבודה ופרקתי את פיקה,רופא המליץ על גרופין 3. לצערי אני סובלת מכאבים ונפיחות באזור הברך ,קשה לי ללכת זה גורם לי כאבים בגב האם יש טיפול אחר? בתודה מראש

09/05/2007 | 05:12 | מאת: ד"ר איתי פניכל

שלום שלמה המצב שאתה מתאר כיום של הברך ( נפיחות וכאבים חזקים) מצריך בדיקה חוזרת של הברך והדמיה מתאימה להערכת הנזק שניגרם לפיקה עקב הפריקה. ישנן מספר פגיעות נילוות לפריקה של הפיקה וכל אחת מהן מצריכה התיחסות מתאימה. בברכה דר איתי פניכל מומחה בכירורגיה אורטופדית מרכז רפואי רבין, קמפוס בלינסון

09/05/2007 | 16:18 | מאת: שלומה

הייתי אצל רופא אורטופד הוא שלח אותי לפזיוטרפיה האם תוכל להגד לי איזה סוג של הדמיה צריך לעשות ? תודה רבה

25/05/2007 | 00:40 | מאת: ליאור

שלום ד"ר אני בן 19 וחצי ולפני כ- 20 יום פרקתי את פיקת ברך שמאל. אני מגובס כבר 20 יום אמורים להוריד לי אותו עוד 10 יום שאלותיי הם אם זה מספיק זמן עם גבס ? ברגע שפיקה נפרקת הרצועה נקרעת בוודאות או שתלוי בנסיבות? כמה זמן בדרך כלל לוקח השיקום ? האם אני יכול לתת דריכות מלאות כולל לנסות הליכה מלאה בתקופה זאת ? מודה לך מקרב לב (אני פשוט מודאג , ורוצה חוות דעת של מומחה בעניין החשוב הזה)

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים