פציעות ספורט

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/05/2007 | 15:30 | מאת: אלכס.פ

ד"ר פניכל שלום רב! אני ספורטאי(אגרוף וחדר כושר) לשעבר ומנסה להתאמן גם בהווה. אני סובל ממספר פציעות שמאוד מפריעות לי. אחת מהן בכתף שמאל. זה קרה בזמן קרב אגרוף כאשר נתתי מכה ביד שמאל והרגשתי מתיחה חזקה בכתף(זה קרה לפני כ-4 שנים). כיום אני סובל מכאבים בכתף וגם בצוואר. עשיתי רנטגן לכתף שמאל שלא הראה דבר לטענת הרופא. מה זה יכול להיות(האם זו בעיה בע"ש צווארי? איך מטפלים? האם אתה יכול להמליץ על רופאי ספורט מסויימים? תודה מראש אלכס

07/05/2007 | 05:31 | מאת: ד"ר איתי פניכל

אלכס שלום ממה שאתה מתאר יש לי חשד שניגרם נזק לאחד הגידים בכתף. האבחנה נעשיית קודם כל על סמך בדיקה גופנית . הדמיה התחלתית לכתף כוללת מלבד צלומים גם אולטרסאונד. אינני רוצה להתייחס בפורום הזה לשמות ספציפיים של רופאים . בהצלחה דר איתי פניכל מומחה בכירורגיה אורטופדית מרכז רפואי רבין, קמפוס בלינסון

25/09/2007 | 19:52 | מאת: דוד

שלום! אני סובל מכאב באיזור בטן תחתונה/חיק כ-3 שבועות. בירור גסטרו, אורולוג, רנטגן ו-US לא העלה דבר. בדיקות דם ושתן תקינות - אין סימנים לדלקת. טיפול עם אנטיביוטיקה לא עזר. הכאב קיים במנוחה אך מתגבר כשאני מתישב או מפעיל שרירי בטן תחתונה. האם יתכן כי מדובר בבעיה בשרירי הבטן? אם כן - איזה מקצוע רפואי מטפל בזה? ולבסוף - אני חבר מכבי וגר ברעננה. אודה מאד על המלצה על רופא רלוונטי. תודה, דוד

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים