כאבים בקרסול שנה לאחר שבר

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

13/12/2020 | 10:58 | מאת: לילך

שלום, בת 35 שנה לאחר שבר בקרסול , שבר פטישון חיצוני עדיין ישנם כאבים בעיקר בירידה במדרגות. או לאחר הליכה ארוכה בצילום אלטראסאונד נכתב - deltoid ligament - הודגמה התעבות ואי סדירות atfl - הודגמה התעבות ואי סדירות , הודגמו מוקדים היפראקואיים זעירים , יתכן שברי תלישה ישנים בין היתר. רציתי לשאול מה זה אומר ? ואם יש לזה טיפול ? תודה

שלום לילך, בדיקה הסונר הינה פחות יעילה ומוצדקת ולכן לא ניתן לדעתי להתייחס לנכתב.יש לאבחן את סיבת הכאבים ע״י בדיקה גופנית וצילומי רנטגן תחילה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים