שאלה בנושא של צביטה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/08/2020 | 10:48 | מאת: אור

שלום וברכה אני 3 שנים לאחר ניתוח של קרע בלברום בעקבות צביטה.... ימני יש לי גם קרע בצד השמאלי רק שלא דורש כעת ניתוח..... לאור כאבים קשים ואי יציבות בקרסול שמאל עשיתי צילום וu. S וכתוב שיש דורבנים בu. S יש חשד לצביטה של האוס טריגונום.... השאלה שלי היא האם יש תסמונת או מה גורם לגוף ליצר זיזים שכאלו ? אני רוקדת ריקודי עם כ15שנה האם יש קשר?

שלום, לא בהכרח ישנו קשר בין שני הדברים. לעיתים יש מטופלים שיש להם משקעי סידו סביב מספר מפרקים או זיזים בולטים ביותר ממפרק אחד. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים