כאבי תופת כרוניים לאורך זמן

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/07/2020 | 20:22 | מאת: אורי

היי, נפצעתי ביד(6 ס"מ מתחת לכתף בצד החיצוני) לפני כשנה - חתך יחסית עמוק ממתכת. לא היה משהו משמעותי מיד אחכ מלבד צלקת. אחרי 4 חודשים וכשבועיים לאחר תחילת אימונים פיזיים התחיל כאב כרוני משמעותי. (תחושת שריפה,נמלול,דקירה) בוצעו בדיקות: רנטגן Mri Emg אולטרהסאונד בדיקות דם כל הבדיקות שלעיל יצאו תקינות לחלוטין. מיפוי עצמות - היה כתוב "קליטת יתר קלה בגבשושית הגדולה של ראש ההומרוס שמאל יכול להיות על רקע נזק למסובבי כתף" עברו עוד כמה חודשים וקצת טיפולים משלימים וזה התחיל לעבור. לפני כשבועיים התחלתי להתאמן שוב. ועכשיו זה חזר שוב. האורתופדים שפגשתי כבר חסרי תשובות. אשמח לעזרה :)

שלום אורי, ממליץ לך לבצע EMG/NCS בבית חולים כאשר הבדיקה הינה יותר מהימנה. האופי של הכאב שאתה מתאר הוא בעיקר עצבי. במידה והבדיקות תקינות ממלית שתנסה חסם עצבי של אזור הכתף. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים