דקלת ושברי מאמץ טיפול בגלי הלם

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

22/06/2020 | 22:01 | מאת: רעות

שלום, לאבא שלי יש בכף רגל ימין דלקת בגיד הטיביאליס וברגל שמאל שברי מאמץ במסרק החמישי שלא עוברים כמעט שנה למרות מכשיר לייזר וארקוקסיה. הוא חשב לעשות טיפולים בגלי הלם אבל בגלל שהוא בקבוצת סיכון עם אסתמה קשה וסוכרת, הוא לא יוצא מהבית. במידה ואזמין לו מחו"ל מכשיר הלי הלם שהוא מהמכשרים הלא גדולים שיש שפורפרת או מקל כזה שמטפל באזור, ואמא שלי תעשה לו את הטיפול. האם זה עלול לגרום לנזק או לשברי מאמץ נוספים חס וחלילה בטפול בייתי כשעושה אותו מישהו שלא מוסמך, במידה ועוברים על אזורים שאולי אסור לעבור עלייהם? או שכעיקרון ניתן לעבור על כל מקום ברגליים ולא יהיו בעיות? תודה מראש

שלום רעות, איני ממליץ על טיפול בגלי הלם ללא השגחה ללא מעורבות של מטפל מנוסה בתחום. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים