התייעצות בנוגע לכסא מומלץ (בפרט לכאבי גב ומפרקים)

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

31/05/2020 | 16:25 | מאת: אדם

שלום סובל מכאבי גב ומפרקים (בתהליך בדיקה) כרגע מעוניין לקנות כסא חדש, בעל תמיכה יותר טובה לגוף, יש לי כמה שאלות: - יש כסאות ללא משענת גב שמתוארים כנוחים ובריאים יותר לגב כמו יציבון, האם עומד מאחורי זה משהו, כדאי לעשות בהם שימוש? - לכסאות מחשב יש סיווגים שונים כסא גיימנג, כסא משרדי, כסא מנהלי , האם יש הדבר מצביע על הבדל בתמיכה שהכסא מעניק? - באופן כללי על מה כדאי להקפיד ברכישת כסא?

שלום, לצערי איני בקיא בסוג כיסאות ותרומתם לבעיות בשלד. ממליץ לך לחפש מומחה בתחום הארגונומיה וכו. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים