מגבלה משמעותית מכאב בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

05/05/2020 | 22:07 | מאת: אדם

שלום ותודה מראש מזה כ 3 שבועות כאב בברך שמאל מלפנים, בכל עומס קל על הברך, כגון הליכה קצרה ובכל קיפול של הברך. הופיע בהדרגה למחרת היום שבו ירדתי במדרון תלול . המגבלה בתנועה היא מהכאב ,ולא מחסימה פיזית בברך כגון שבר. כשאני מקפל ומיישר את הברך באויר- יש כאב קל, והרשרוש בברך ימין חזק מהרשרוש בתנועה זאת בברך שמאל. אני רוצה לבוא לאורתופד עם תוצאות בדיקה (גם בגלל מיעוט תורים עקב הקורונה) -שעלי לבקש מרופא המשפחה. א. האם לבקש אולטראסאונד, (בעמידה?) ואיזה בדיוק ? או דווקא צילום ברך- בעמידה או בישיבה? ב. האם לחמם את המקום או לקרר?

שלום, תוכל לבצע צילומי ברכיים בעמידה. לא משנה אם חימום או קירור לא חושב שסונר יוסיף לאבחון הבעיה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים