רציתי לדעת משהו בבקשה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

05/05/2020 | 19:04 | מאת: אריה ירושלמי

שלום וברכה לפני שבוע עברתי ניתוח אורתוסקפיה בברך שמאל לצערי התגלה לי קרע במינסקוס מסוג דלי רציתי לדעת פלוס מינוס מתי אוכל להתחיל לדרוך על הרגל כי הכאבים שיש לי כיום זה אותם כאבים שהיו לי לפני הניתוח ועדיין לא מסוגל ליישר את הברך, יש לציין שבעוד יום יומיים אמור להתחיל פיזתרופיה אודה במידה ותוכלו להחזיר לי תשובה תודה

שלום, ארתרוסקופיה של ברך לטיפול במניסקוס כרוכה או בתפירה או בכריתה חלקית של המניסקוס. לכל מנתח יש את הפרוטוקול שיקום שלו. לכן חסרים לי פרטים בשביל להמליץ לך המלצות. כדאי שתיצור קשר עם המנתח למתן הסברים במידה ולא צירף לך כבר בסיכום. בברכה,

07/05/2020 | 12:20 | מאת: אריה ירושלמי

היי תודה שענית לי מודה לך ,ניתוח בהוצאת חלקי של המניסקוס זה מה שנעשה קרע מסוג דלי )

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים