שקע בברך עם הופעת סימנים סגולים/ירוקים וכתם לבן

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

04/04/2020 | 13:19 | מאת: דנה

היי, אתמול שמתי לב שיש לי שקע מוזר בברך עם תוספת של כתם לבן עליו וכמה סימנים ירוקים וסגולים. אין לי כאבים, לא קיבלתי מכה, הברך בעיקרון תקינה. מה שכן, קיבלתי זריקת סטרואידים לאותה הברך לפני כ-3 חודשים. אשמח להבין אם זה משהו קריטי או לא. תודה.

שלום דנה , ממה שאת מתארת קשה לדעת במה מדובר , ייתכן שבאמת קשור לברך וייתכן שקשור למרכיב אחר באזור . יהיה בלתי נמנע שתיבדקי ע"י רופא מטפל או אורתופד כדי לזהות את הבעיה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים