כאב בברכיים בעקבות ריצה בעלייה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

24/03/2020 | 21:44 | מאת: איתי

שלום, לפני כמה ימים ביצעתי ריצה בעלייה מאוד חדה ( לא הרגשתי כאב בזמן הריצה ) וכשחזרתי הבית הרגשתי המון קליקים בברך, ולאחר כמה ימים הרגשתי כאב קל בשני הברכיים בזמן ריצה (כאב שנעלם אחרי כמה דקות של ריצה). מה עליי לעשות ? נ.ב יותר משאמח לקבל ייעוץ מכיוון שיש לפני מיון צבאי פיזי. תודה מראש ושבוע טוב

שלום איתי, מדובר בכאב לא ספיציפי שעיתים רבות נעלפ עם זמן . במידה והכאב נמשך יותר מ-3 חודשים שיש צורך בבדיקת אורתופד מומחה . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים