שאלות לגבי תוצאות MRI של ברך שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

23/03/2020 | 12:57 | מאת: עזרה בפענוח MRI

שלום אני בן 27 ולאחר פציעה בברך שמאל הופנתי לMRI אשמח לקבל עזרה בהבנת תוצאות הסריקה. 1. כשכותבים קרע בACL הכוונה לקרע מלא או שזה אולי קרע חלקי ? 2. האם קרע ברצועה יכול להחלים? 3. מה עושים עם נוזל בברך? 4. איך מטפלים בבצקת לשד עצם?

שלום, 1. זה לא חד משמעח עם הייתה כוונת המשורר אבל אני מניח אם לא כתב קרע חלקי אז ככה"נ זה קרע מלא 2. הספרות חלוקה לגבי החלמה של רצועה צולבת , יש חלק שמסתדרים לאחר הקרע וחלק נזקקים לניתוח 3. נוזל הוא ממצא לוואי לבעיה הבסיסית , אין צורך לנקזו 4. הבצקת היא כתוצאה מהפציעה . כמו נפיחות ביד לדוגמא והיא עוברת עם הזמן . ממליץ לך להתייעץ עם מומחה ספורט לשקול טיפול ניתוחי מרפאת הספורט במרכז רפואי רבין 039372750 בברכה, בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים