פעינוח אולטרסאונט כאב ברכיים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/02/2020 | 14:50 | מאת: רוני

שלום עשיתי היום אולטרסאונט אשמח לחוות דעת מערכות לבדיקה - US של הברכיים סיבת הבדיקה - כאבים יותר מימין. TENDON QUADRICEPS – טנדינוזיס קלה דו צדדי. .נוזל ללא SUPRAPATELLAR BURSA .נוזל ללא INFRAPATELLAR BURSA - טנדינוזיס קלה, יותר מימין. PATELLAR TENDON M.C.L – דלקת קלה מימין. שמאל - תקין. .פ.מ.ב PES ANSERINUS .פ.מ.ב L.C.L המניסקוסים הודגמו בהיקפם תקינים איזור פופליטיאלי – ללא עדות לציסטה ע"ש בייקר .פ.מ.ב P.C.L מבנה גרמי תקין. יש לציין שאי אפשר להדגים מבנים עמוקים בברך באמצעות .US

שלום רוני, פורום זה לא נועד לפענח תשובות של בדיקות. הסונר הינה בדיקה לא מאוד מדוייקת למפרק הברך. הממצאים שכתבת לא מעידים על בעיה משמעותית מעבר לתהליכים דלקתיים בחלק מהגידים. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים