חזרה לצבא אחרי נקע חמור בקרסול ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

02/01/2020 | 20:39 | מאת: רביב

שלום שמי רביב לוחם בגדוד 50 הנחל לפני כחודשיים וחצי נקעתי את הקרסול בזמן תרגיל ומאז עברתי מלא אורתופדים שלא באמת עזרו לי. הגעתי לפיזיותרפיסט והוא אמר לי שיש לי קרע מלא בatfl ובעוד 3 רצועות עכשיו רציתי לדעת איך זה משפיע על הפרופיל שלי כי אני אמור לחזור לבסיס ביום ראשון לרופאת יחידה. אני לא רוצה לרדת מקרבי אבל אני גם לא רוצה להישמע עוד יותר בעיקר בגלל שזה נקעים חוזרים היו לי 5 נקעים חוזרים באותו רגל בהפרש של שנה

שלום רביב , קרע ברצועות הקרסול הינו ממצא שכיח ביותר בכל נקע . במידה ונקעת את הקרסול 5 פעמים בזמן פעילות בשנה האחרונה בהחלט יש מקום לביצוע MRI בכדי לראות באיזה רצועות מדובר , בנוסף במידה והכאב או החוסר יציבות מגביל אותך ממליץ על ניתוח לשחזור הרצועות . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים