כאבים בחזה (costochondritis?)

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

09/12/2019 | 22:25 | מאת: ניסים

היי אני מתאמן כבר כמה חודשים בחדר כושר ובשבוע האחרון יש לי כאבים מציקים באמצע החזה בעיקר, ושזה התחיל זה כאב בעיקר בצלעות אבל עכשיו זה בעיקר באמצע החזה. מאז אני לא מתאמן בכלל, בינתיים ללא שיפור. מהחיפושים שלי באינטרנט costochondritis עונה על מה שיש לי הכי טוב. שהלכתי לרופא משפחה הוא אמר שהוא לא מבין בזה ואם אני רוצה לשאול מישהו זה רופא ספורט. רק עשו לי אק"ג לשלול בעיות לב והכל תקין. רציתי לשאול מה אני אמור לעשות במצב הזה? לא להתאמן בכלל? או שאני יכול לחזור להתאמן ופשוט לא לעשות תרגילי חזה? אשמח לעזרה

שלום ניסים , ייתכן ואתה סובל מקוסטוכונדריטיס אך ייתכן וגם מדובר בדלקת שרירי החזה או דלקת בגיד החזה הגדול . ממליץ לך להיבדק ע"י אורתופד ספורט לזיהוי הבעיה על מנת להחליט גם אם יש צורך בהדמייה לאבחן ממה נובעים הכאבים. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים