רכאב פרק ירך כמעט שנתיימ

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

14/11/2019 | 14:38 | מאת: מיכלי

שלום רב !! בת 61 לפני שנתיים סחבתי משהו כבד מאוד ומאז יש לי כאב בפרק הירך שמאל. הכאב נמצא אך ורק בהליכה ופעילות.עשיתי פעמיים אמאיאר ואין לרופאים תשובה מה זה.יש לציין ציסטה בין הראש לפמור אבל לדבריהם זה לא גורם לכאב.אני חסרת אונים ? האם זה יכול להיות דלקת כלשהי ???( ברקע סובלת מקרוהן בדרגה קלה).תודה מראש

שלום מיכלי, כאב באזור מפרק ירך יכול לנבוע ממספר רב של סיבות. חלקן במפרק הירך וחלקן סביבו כגון כאב גב או כאב ברך . בנוסף צריך לשלול כאב פרקי מסיבה ראומטית . יש צורך בבדיקה קלינית בשביל להחליט

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים