פענוח תוצאת אמ.אר.אי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/10/2019 | 18:36 | מאת: יפעת

בני בן ה-40 כאבי ברך שמאל כחודשיים. תוצאת אמ.אר.אי: כמות מוגברת במידה רבה של נוזל בברך. קרע אנכי בגוף המניסקוס המדיאלי נוגע בשול תחתון ועליון ונמשך לאורך הקרן האחורית של המניסקוס. בצדקת לשד עצם בפלטו הטיביאלי המדיאלי. השאר. הכל תקין. מה לדעתך אומרת התוצאה הנ"ל? המון תודה על העזרה.

שלום יפעת, הפענוח מדגיש את העובדה שיש לפי הMRI קרע במינסקוס הפנימי של הברך . תוכלי לקבוע תור למרפאת ספורט במרכז רפואי רבין לבדיקה 039372750 בברכה ,

30/10/2019 | 20:51 | מאת: יפעת

הטיפול הוא ניתוחי? האם יוכל לחזור לעשות פעילות גופנית, למשל ריצה לאחר שהתאושש? האם זה משהו רציני? אודה על תשובתך. אני לחוצה. תודה.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים