דלקת במפרקים האם זה הגיוני שתהיה הגורם

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

04/09/2019 | 02:00 | מאת: רונית

שלום, האם יכול להיות מצב שאבחנו אצלי דלקת בגידי הטיביאליס ובאזור ליד ובעצם זאת דלקת מפרקים? כי אני מרגישה את הכאב יותר באזור שיש בו חלק קשה של עצם. האם דלקת מפרקים יכולה להווצר לאחר עומס בספורט? כי הכל התחיל אצלי לאחר שהעלתי עומס בספורט. ואם כן, אז האם הטיפול הוא דווקא פרדניזון? תודה

היי רונית, מאוד קשה להתרשם מאופי הבעיה ללא בדיקה קלינית של הקרסול וכף הרגל. לפי הבדיקה ניתן להבחין מה מקור הכאבים ואם החשד הינו דלקת פרקים יש פרוטוקול של בדיקות בירור שיש לבצע כדי להגיע לאבחנה. לכן עדיף שתיבדקי ע"י אורתופד מומחה ולפי הבדיקה והרושם שלו תהיה החלטה על איזו בעיה מדובר ואיך לברר אותה. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים