עקב אכילס. נותחתי בבלינסון במחלקה אורטופדית ב17.7.19 עקב חתך עמוק מזכוכית...

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

26/08/2019 | 00:39 | מאת: חיה

אני נותחתי במחלקת אורטופדיה בבלינסון מה ההנחיות שיש לתת לפזיותרפייה שאני אמורה להתחיל בעוד שבוע?לאחר ניתוח שעברתי בעקב אכילס שנחתך מזכוכית.? גובסתי ל3 שבועות ואני עם מגף אורטופדי.עם 4 הגבהות כרגע אני בהגבהה האחרונה. מותר לי לעמוד או ללכת על הרגל? האםאפשר לישון בלי המגף? מה סיכויי ההחלמה ?ובמה השיקום זה תלוי? תודה.

שלום חיה , בדרך כלל לאחר ההגבה האחורנה ישנה ביקורת במרפאת כף רגל כדי יהיה אפשרי לבדוק את אזור הניתוח ואת התנועה ועך סמך זה ניתן לאשר דריכה , הליכה עם או בלי מגף . לכן ממליץ לך לקבוע תור למרפאה לצורך בדיקה . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים