ניתוח לכרית השומן על שם hoffa

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

23/08/2019 | 15:46 | מאת: ניר

שלום רב, רציתי לדעת לגבי ניתוח של כרית השומן בברך. במידה והכאבים כבר זמן רב מאוד. האם בניתוח מורידים את כל הכרית? או חלק תלוי במיקום הדלקת והבעיה? האם יכול להיות שיראו ממצאים באיזור ובכרית השומן בפרט במהלך הניתוח שלא מזההים בmri ובדיקות פיזיות? האם יש איזה נזק עתידי שנגרם כתוצאה מהניתוח עצמו בשל הסרה מלאה או חלקית של הכרית? כלומר מה חשיבותה בגוף והאם זה יכול להשפיע בעתיד תודה רבה

היי ניר , מורידים אזור שנראים דלקתיים או מפריעים לתנועתיות של הברך . בארתרוסקופיה ניתן לראות דברים שMRI לא הראה אותם. ישנו סיכוי שאנשים שעוברים כריתה של כרית השומן יתלוננו על קליקים בברך או כאב קדמי. הכרית שומן מקבלת אספקת דם ועיצבוב עשירים והיא אחראית על מניעת החיכוך והחלקה יותר יעילה בין עצם הפיקה לגיד הפיקה ולמבנים פנימיים נוספים . בברכה ובהצלחה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים