אורטופדיה החלמה משבר בכף רגל.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/08/2019 | 10:56 | מאת: אושר

שלום לפני כשנתיים שברתי את עצם הכף רגל (מסרק 5) עשיתי ניתוח ושמו לי בורג (אני כדורגלן) הוציאו לי את הבורג ועכשיו אני בערך 8 חודש אחרי הוצאת הבורג .. יש לי כאבים חזקים לעיתים קרובות ואני מרגיש שאני לא יכול לשחק רגיל שאני דורך עת קצות האצבעות ועושה תנועה חדה יש לי כאב חזק . לפני שבועיים חשבתי ששברתי שוב את הרגל אבל רופא אורטופד אמר לי שלא קרה לי כלום (לא יכולתי ללכת רגיל שבוע) האם זאת בעיה נפוצה או שהייתי אמור להחלים מהפציעה כבר ? מה אפשר לעשות כדי שאני אחזור לשחק באופן רגיל?

שלום אושר, לפי הנתונים שהצגת קשה מאוד לדעת מה הבעיה , עקרונית יש לבדוק את נושא הכאב הכרוני וחוסר היכולת לתפקד בזמן פעילות גופנית. ממליץ שתפנה למומחה ספורט לבדיקה או למומחה כף רגל עם הצילומים וההדמיה . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים