שחיקה ופרמנטים של רקמה פיברוטית בברך ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/07/2019 | 22:41 | מאת: מרב

למעלה מ3 חודשים אני סובלת מכאבים ונפיחות חוזרים בברך ימין. ב Mri אובחן cmp דרגה 4 ופגמנטים של רקמה פיברוטית. המליצו לי להוציא את המוקדים בארטרוסקופיה. שאלותיי: האם יש דרך אחרת לטפל במוקדים ולהמנע מניתוח? האם מוקדים כאלו יכולים לחזור? מה הסיכונים בניתוח או אי ניתוח? בנוסף המליצו על מיקרו שברים בפיקה. מה דעתך על סוג זה של טיפול.

שלום מרב לפי הרשום בMRi ,ועל פי התיאור שלך את סובלת מכאבים שעיקרן בעיה סחוסית בפיקה עם אפשריות לחתיכות סחוס במפרק. יש התוויה לבצע את הניתוח וביצוע מיקרו שברים היא אכן שיטה מאוד מקובלת. ניתן לנסות ביצוע פיזיטתרפיה למספר שבועות. במידה ולא חל שיפור אני ממליץ להיבדק ביחידת ספורט ולהחליט על האפשרות הניתוחית. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים