הפרש אורך בין הרגלים כתוצאה מניתוח

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

07/05/2019 | 14:47 | מאת: אורטופדיה -תאונה

שלום רב. הבן שלי עבר ניתוח בירך בגיל 10. לאחר שנה הוציאו את הברזלים ונשאר הפרש באורך של כ 2 ס מ בין רגל שמאל לרגל ימין. המליצו לנו לעקוב ובהמשך בגיל 14 לנתח כדי לצמצם את הפרש האורך בין הרגליים. ברצוני לשאול מה הפרוצדורה של הניתוח? האם באמת לאחר הפרוצדורה הצמיחה תהיה רגילה וההפרש בין הרגליים ישתווה? האם הצמיחה של הרגליים תהיה שווה עד לסוף תהליך הגדילה בגיל 18?

היי חסרים לי ניתונים כדי שאענה כעת הוא בן 14 ? איזה ניתוח הוא עבר ? מאיפה העיוות( ירך , שוק , שניהם ?)

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים