דלקת בגיד הטיביליסי האם זה מתאים?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/04/2019 | 21:59 | מאת: גלית

שלום, האם דלקת בגיד הטיביאליסי יכולה להתבטא בכאבים באזור נרחב ליד הקרסול משני צידי הרגל? ואם כן, האם טיפול בגלי הלם יכול לעזור לדלקת כזאת שלא עוברת חודשים עם מסרים וארקוקסיה? או שטיפול בגלי הלם זה רק לדלקת בגיד אכילס? תודה מראש

שלום גלית , אני לא מבין לאיזה גיד את מתכוונת. יש שני גידי טיביאליס (קדמי ואחורי ) כל אחד יש לו הסתמנות ותופעות ייחודיות . לדוגמא הטיביאליס האחורי יכול לגרום לכאבים בחלקו הפנימי של הקרסול במידה והינו פגוע או קרוע או מודלק . לכן אצטרך יותר מידע על אופי הכאב מיקום ועל איזה גיד את שואלת. אשמח לענות לאחר פירוט השאלה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים