טווח תנועה שבר במרפק

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/04/2019 | 18:19 | מאת: רותם

היי , שאלתי פה מספר פעמים בעבר . שברתי את המרפק בחלק הפנימי בחרנו בטיפול שמרני . התחלתי טיפול פיזיותרפיה לפני חודש וחצי ( שבועיים אחרי שהייתי עם הגבס שאיתו הייתי חודש ) . עכשיו אני 170 מעלות אחרי פיזיותרפיכ 175 מעלות. יש סיכוי ל180 מעלות , אמי בן 16 ( במרפק הבריאה אני מגיע ל180 מעלות)

היי רותם , ראשית כל הכבוד הגעת לטווחים כמעט מלאים וזה מצוין . לעיתים לאחר שברים שלא מנותחים וגם כאלה שמנתחים נשארים עם הגבלה מסוימת בתנועה . לכן זה תלוי סוג שבר ותלוי אופן החיבור והפיזיותפריה שעושים .

16/04/2019 | 10:27 | מאת: רותם

השבר במרפק היה באפיקונדיל מדיאלי הייתה תזוזה של 8 מילימטר ובחרנו לטפל שמרני . הייתי חודש עם גבס והשבר התאחה טוב ולא הייתה תזוזה. לפי הנתונים האלו נראה שאני יכול לחזור לטווח מלא? או שבגלל שבחרנו בטיפול שמרני אנע לא אוכל לחזור לטווח מלא?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים