תוצאות CT לאחר חבלה בקרסול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

03/04/2019 | 20:44 | מאת: איתמר

ממצאי ה-CT: לא הודגמו שברים או ממצאים פוקאליים חשודים בעצמות הנצפות. פסגת הטלוס הודגמה שמורה. המשטחים הפרקיים הניצפים הודגמו שמורים. הרקמות הרכות: הודגם עודף נוזל בכמות מתונה במפרק הטיביו טלרי. רצועת ה-ATFL הודגמה מעובה ובצקתית, כביטוי לקרע. הודגמה בצקת תת עורית באספקט הלטרלי של הקרסול וכף הרגל. אשמח להבין לגבי הטיפול המומלץ

שלום איתמר , הממצאים מעידים על מצב לאחר קרע רצועת הקרסול החיצונית איני יודע מה הסיבה , האם הייתה חבלה ואיזה התוויה בוצע הסיטי . אם תוכל לפרט אשמח להשיב בהתאם . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים