מתיחות אקצנטריות לדלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

23/03/2019 | 22:11 | מאת: רעות

שלום, יש לי דלקת בגיד אכילס ב 2 הרגליים בחודשיים לא עוברת עם ארקוקסיה. אני רוצה לעשות מתיחות אקצנטריות. הבנתי שצריך אם יש ברגל אחת 15 חזרות כפול 3 סטים פעמיים ביום. האם זה בסדר לעשות בגלל שזה אצלי ב 2 הרגליים כפול ולעשות 6 סטים פעמיים ביום? או שעדיף לחלק את זה ליותר פעמים ביום? תודה

25/03/2019 | 11:49 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי רעות בעיניינים מסוג זה אני תמיד ממליץ להיות קשובה לגוף ולבצע בהתאם להרגשה האישית. אין ממש הבדל בין תרגולים שונים כל עוד מבוצע בצורה מוקפדת וסדירה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים