כאב בכף הרגל השמאלית, לאחר שנפלתי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

22/03/2019 | 15:45 | מאת: אורתופד

שלום רב, אשמח לייעוץ וחוות דעת. החלקתי ונפלתי על הרגל בדצמבר, כאבה לי תקופה ארוכה עצם הטיביה (ככל הנראה לפי גוגל, זו העצם מתחת לעצם הטרוכיליה), גם התנפחה. היום היא עדיין נפוחה, אך ללא כאבים בעצם עצמה, אך כן יש לי כאב באמצע הרגל שאני דורכת עליה- כאב רב. אני כן עושה ספורט ומתאמנת במכון, אך לא רצה. בייעוץ עם אורתופד בפברואר, אמר לי רק ולנעול נעל גבוהה ולא מעבר. מה היית ממליץ?

22/03/2019 | 16:43 | מאת: ד"ר יובל ברוך

שלום לא ברור לי הסיפור או האבחנה, במקרים מסוג זה ממליץ על התייעצות מסודרת אצל אורתופד בקהילה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים