טיפול בגלי הלם לדלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/03/2019 | 23:58 | מאת: מיכל

שלום, רציתי בבקשה לברר: האם טיפול בגלי הלם ל 2 הרגליים עקב דלקת בגיד אכילס בשתיהן שלא חולפת עם כל שאר הטיפולים נחשב מאוד כואב ויש אנשים שלא מסוגלים לעמוד בו? אמרו לי שעושים 10 טיפולים. מה הם המרווחים המומלצים בין הטיפולים? תודה מראש

22/03/2019 | 16:42 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי מיכל ממליץ לפנות למומחה באורתופדיה של כף הרגל. טיפולים אלה יכולים להיות כואבים, מידת הכאב תלויה בטיפול ובספי הכאב הסובייקטיבים. לא ניתן לצפות מראש. אין ספרות טובה במיוחד על מידת הטיפול והמרווחים.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים