שבר במרפק אפיקונדיל מדיאלי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/02/2019 | 13:32 | מאת: Rotem

שלום , שברתי את המרפק באפיקונדליטיס מדיאלי לפני כ5 שבועות והיום הורדתי את הסד גבס. אני מעוניין לדעת מה צריך לעשות על מנת שאחזור לכיפוף מלא ויישור מלא של המרפק? האורתופד אומר שלא צריך פיזיותרפיה וגם כשאני מנסה להזיז את המרפק היא קצת כואבת. אני מאוד רוצה לחזור להתאמן ולכן אני לחוץ על היישור והכיפוף

20/02/2019 | 07:48 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי רותם חשוב מאוד לחזור לטווח ותפקוד מלא לאחר הגבלה במרפק, בד״כ אם לא מצליחים לבד מומלץ על פיזיותרפיה. ממליץ בכל מקרה להיות במעקב עד חזרה לטווח מלא אצל האורתופד שלך

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים