הפציעה של אבי בחופשת סקי. הוא טס לזמן מה ונפצע בברך מה לעשות?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/02/2019 | 20:39 | מאת: מיקה

היי שמי מיקה , אבי חזר מחופשת סקי לאחר פציעה. הוא גלש ובזמן הגלישה עפה לעברו גולשת ופגעה בו ברגל. שם עשה צילום רנטגן, על פי הצילום אין שבר. אזור הברך התנפח. הנפיחות לא ירדה במשך שבועיים והוא מתקשה בהליכה וסובל מכאבים ממוקדים( אינם כרוניים ). במהלך היום הוא עם מקבע אך הוא מוציא אותו בגלל שזה עוצר לו את הדם. מה לדעתך כדי לעשות? אני מודאגת... אני רואה אותו סובל . הוא לא מתחונן הוא חזק אבל אני רואה. יש לנו תור לדר גרשון חיימסקי בהדסה הר הצופים. ממליץ? תודה בכל מקרה, מיקה

16/02/2019 | 11:29 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי מיקה פורום זה לא נועד לפתרונות מהסוג שאת מבקשת. ממליץ לקבוע תור מרפאת הספורט שלנו דרך המוקד לזימון תורים

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים