שריר הדלטואיד ויד אחורית

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/01/2019 | 10:40 | מאת: שלום

שלום, אני בן 20 מתאמן בחדר כושר והתחלתי להרגיש כאבים בשני שרירי הדלטואיד וטיפה בטרייספס בשתי הידיים לאחר הפסקה של שבועיים הכאב ביד ימין נחלש מאוד ובשמאל גם פחת אבל עדיין כואב *בעיקר אחרי שינה*. חזרתי להתאמן בהדרגה ובאימונים לא כלכך מרגיש כאב אבל אחרי שינה שוב כואב (זה כאבים של מעין שריר תפוס חזק כזה) 1)הגיוני שיש לי קרע כלשהו או דלקת? 2)האם עלי להמשיך להתאמן בהדרגה או לנוח עד שיעבור?

19/01/2019 | 21:01 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי שלום כאב שלא מחמיר בזמן האימון לא מתאים לכאב ממקור של קרע. יכול להיות שקיים מקור אחר לכאבים כמו כאב עצבי/עמוד שדרה/מחלה דלקתית. מציע להתחיל טיפול אצל רופא המשפחה ואורתופד בקהילה לפני החלטה על אימון

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים