כאב בצד החיצוני של הרגל/קרסול עקב ריצה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/10/2018 | 16:55 | מאת: שמואל

שלום, אני בן 59. עקב ריצה, יש לי כאבים בצד החיצוני של רגל שמאל כשאני ״מעקם״ אותו או כאב כאשר אני יורד במדרגות. אין כאבים כלל במצב מנוחה. אני נח כמה ימים וכאשר אני מרגיש שהכאב יורד כמעט לגמרי כשאני יורד במדרגות (זה המדד שלי..), אני חוזר לרוץ, והכאב חוזר. השאלה שלי : האם אני מפספס בסדר גודל של המנוחה ? אודה על כל אינפורמציה שימושית נוספת. תודה רבה. שמואל.

30/10/2018 | 08:45 | מאת: ד"ר יובל ברוך

שלום שמואל. כאבים ומתיחה בצד הרגל הם שכיחים מאוד. ממליץ לך לסגל שגרה של מתיחות של הירך והברך לפני פעילות והליכה. בכל מקרה כדאי לפנות לאורתופד בקהילה לאיבחון רפואה שלמה יובל

29/06/2019 | 11:19 | מאת: דודי

לשמואל- יש לי כאבים דומים מאוד. האם היה משהו שעשית ועזר לך נגד הכאבים? תודה

29/06/2019 | 11:50 | מאת: שמואל

תן לזמן לעשות את שלו. זה הדבר היחיד שמרפה. אל תנסה להחליט שזה עבר לפני שזה עבר לגמרי ותניח לאזור הזה לנוח לגמרי. כל השאר כמו כוסות רוח למת....

29/06/2019 | 12:07 | מאת: שמואל

יש כמה שלבים, 3 נדמה לי לתהליך ההחלמה הזה וזה לוקח זמן. חיפשתי בשבילך את המאמר שקראתי בזמנו אך הוא נעלם. שורה תחתונה, זה לוקח את הזמן שלו...אם זה כמובן מתיחה כמו שהיה לי.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים