mri כתף עזרה בפנענוח

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/10/2018 | 11:52 | מאת: שרון

שלום, לפני שלושה חודשים החלקתי ומתחתי את היד, מאז סובלת נורא מכאבים והגבלה בתנועה, קיבלתי קורטיזון ופיזיטרפי ועכשיו עשיתי MRI אשמח לפרוש במילים שלנו מה יש לי ואיך ניתן לטפל: קונטוזיה עם קו שבר והשטחה קורטיקלית ללא תזוזה בראש ההומרוס סמוך לאחז הסופרא ספינטוס. אבחנה מבדלת- היווצרות AVN באיזור החברלה. קרע קטן לכל העובי בגיד הסופרא ספינטוס

22/10/2018 | 16:28 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי שרון סבל והגבלה בתנועה כ-3 חודשים לאחר חבלה אכן יכולים לתסכל. פרשנות של MRI היא בתלות הקליניקה ובאירוע שהתרחש. האבחנה המבדלת והתיאור של מה שאירע תלויים זה בזה. מציע לקבוע תור למרפאת כתף לצורך הערכה מדויקת יותר. רפואה שלמה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים