פענוח mri ברך שמאל ומה ניתן לעשות במצב שכזה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

02/09/2018 | 20:32 | מאת: סורייה אבו שמאלה

בmri כתוב ככה הפיקה בעמדה לטרלית הפצט המדיאלי של הפיקה בחלקו התחתון בלתי סדיר ועם חסר קורטיקלי הרטינקולום המדיאלי ״גלי״ , תומך בנזק כרוני ללא קרע מלא . סחוס הפיקה בפצט המידיאלי דק יחסית לפצט הלטרלי השטחה דיספלסטית של הטרוכלאה בצקת ברקמות הרכות שטחית לגבשושית הטביה אטרופיה יחסית של השרירים המודגמים בבדיקה .

02/09/2018 | 21:06 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי סוריה אבו שמאלה נשמע שאת חווה תת פריקות של הפיקה בצורה כלשהי. מציע להתחיל בחיזוק השרירים ובעיקר השרירים הפנימיים של הירך. בנוסף מצב זה כדאי שיהיה במעקב וטיפול אצל אורתופד ספורט ולכן ניתן לפנות למרפאתנו לתיאום תור. בינתיים, ועד קביעת תור, ממליץ לחפש תרגיליים לחיזוק הvastus medialis רפואה שלמה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים