מכה חזקה בעצם הזנב וזרמים בגוף

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

31/08/2018 | 20:46 | מאת: דנה

לפני כשבוע קיבלתי מכה חזקה בעצם הזנב ומאז הכאבים לא חלפו. בביקרו אצל האורטופד טען כי לא מדובר בשבר ויחלוף עם הזמן. לצערי הכאב לא חולף וכל נגיעה במקום המכה כואבת מאוד (גורמת לי לצרוח מכאבים) וגורמת לי לזרמים בכל הגוף. האם הדבר נורמלי? (זרמים בגוף בעת מגע בנקודת המכה)? האם מומלץ ללכת לצילום או פשוט לחכות שיחלוף?

01/09/2018 | 09:25 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי דנה חבלה לעצם הזנב יכולה לכאוב תקופה ממושכת עם ובלי שבר (אפילו שבועות). יש צורך בצילום ייעודי לעצם הזנב על מנת לאבחן את השבר, אך ברוב המקרים אבחנת השבר לא משנה את הטיפול. מציע לרכוש גלגל ים ולשבת עליו. רפואה שלמה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים