מדוע הקרסול שלי לאחר נפילה מגובה ממשיכה לביות נפוחה אך הכאב לא כזה לזק...

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/08/2018 | 03:03 | מאת: קרסול

לפני שבוע נפלתי מהספה על הקרסול במהלך הפילה הרגשתי תחושה של שחרור כיאלו הרגל שלי מעופפת הכאב היה חזק תוך עשר דקות היא התנפחה באזור הקרסול ולאחר שלוש שעות נסעתי למיטן בגלל הכאב לא יכולתי לדרוך על הרגל הרופא אמר שזה נקע ואין שבר שם לי תחבושת ואמר לנוח אחרי שבוע הכאב ירד משמעותית יש פעמים שאני הולכת רגיל יחסית אבל קצת צולעת ויש פעמים שאני לא מצליחה לדרוך על הרגל זה בא בהתקפים ההרגשות האלה פעם ככה פעם ככה עכשיו כבר יום למחרת אחרי הנפילה הרגל שלי הפכה ךהיות נפוחה כולה וכחולה סגולה ממש שלל צבעי הקשת ומאז זה לא ירד לא הנפיחות ולא הצבעים ברגל עכשיו השאלה שלי היא מה מומלץ לי לעשות ללכת לצילום נוסף ברגל?? האם יש אפשרות שזה סדק שלא ראו ובגלל זה הנפיחות או להתעלם וזה יעבור מעצמו?? רק רציתי לציין שאני לא רגישה ךכאב ודברים שאנשים אחרים בישבילם זה כאב למוות בישבילי זה כאב שניתן לחיות איתו

16/08/2018 | 09:36 | מאת: ד"ר יובל ברוך

שלום מצער לשמוע שהכאב שלך מגיע לרמות כאלו. המלצתי היא תמיד לבצע בדיקה נוספת אצל אורתופד בקהילה וצילום נוסף לפי הבדיקה החוזרת. נקע כשלעצמו יכול לכאוב תקופה ממושכת, והעובדה שאת מסוגלת לדרוך מעודדת. בכל מקרה ניתן לפנות לרופא המשפחה באופן מהיר לקבלת מרשם לטיפול בכאב. בינתיים ממליץ להרים את הרגל, לקרר מקומית ולנוח. ֿרפואה שלמה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים