קרסול רגל ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/06/2007 | 05:40 | מאת: ברכה

אני בת 66. מזה 8 ימים הקרסול נפוח וכואב גם בהליכה וגם במגע. אדמומית וחום באזור. הכאב הוא באזור הקרסול בצד הפנימי. בעת מנוחה ושינה הנפיחות יורדת וגם הכאבים, אך האזור נשאר רגיש למגע. קשיים בהליכה עד כדי צליעה. כאבים בעת עמידה. יש לי ורידים ברגליים ונימים. אני מרבה בהליכה. הולכת ורצה כ- 6 ק"מ כל יום. מאז הפגיעה הפסקתי ללכת אך אין הטבה. לא זכור לי שנחבלתי בקרסול בעת הפעילות. התופעה הופיעה בפתאומיות. רופא המשפחה רשם לי סלקוקס 200 במינון של כדור אחד ליום לאחר הארוחה. לקחתי כבר 4 כדורים אך אין כל שיפור.

17/06/2007 | 05:43 | מאת: ד"ר איתי פניכל

ברכה שלום ללא בדיקת הקרסול קשה מאוד לאבחן את הבעיה , יתכן שמדובר בבעיית גידים. גשי להיבדק ע"י אורטופד בהצלחה דר איתי פניכל מומחה בכירורגיה אורטופדית מרכז רפואי רבין, קמפוס בלינסון

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים