כאבים ודקירות בזמן ביצוע פעילות אירובית

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

26/06/2018 | 09:56 | מאת: אלכס

בן 23 מתאמן בחדר הכושר במשך שנתיים מעשן לפניי כחודש התחילו אצלי כאבים באזור החזה והצלעות בעיקר במאמץ קל כמו אירובי בדופק לא מהיר אחרי 10 דקות הרגשתי כמו דקירות בנשימה בנוסף קיימים כאבים בצוואר בשכמות בגב האמצעי ובצדדים בנוסף קיימים כאבי ראש מדי פעם ותחושת זרמים קלים באמות בוצעו בדיקות צילום ריאות, ספירומטריה, סיטי חזה, אקו לב ואקו לב במאמץ, בדיקות דם ואקג כולן יצאו תקינות הכל התחיל לפניי חודש אחרי שנצרך קדם אימון מחברת c4

26/06/2018 | 12:56 | מאת: ד"ר יובל ברוך

שלום אלכס נשמע שאתה אכן במצוקה גדולה. כאבים בחזה ובצלעות, כפי שאתה מתאר, צריכים לעבור בירור מסודר ומקיף. נראה, לפחות לפי התיאור שלך שאכן ביצעת בירור זה. מציע לפנות להתייעצות עם קרדיולוג בנושא זה. לגבי הכאב הצווארי והזרמים באמות, ייתכן ומדובר בכאב ממקור של עמוד שדרה צווארי. מציע לך לפנות לבדיקה האם כך

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים