אחרי ניתוח במרפק - ילדה בת 6

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/04/2018 | 22:22 | מאת: אופיר

שלום רב, ביתי בת ה-6 שברה את המפרק. מדובר בשבר ברדיוס. הוחלט לנתחה, בהחזרה סגורה עם קיבוע kw. לאחר כחודש הורד הקיבוע והמסמרים, זאת היה לפני שבוע. מאז טווח התנועה של המפרק מוגבל מאוד. כמעט אפסי. הרופא אמר בפגישה זו כי יש לחכות עם טיפול פיזיוטרפי.יש לנו ביקור נוסף עוד כשבוע אך אנו מודאגים מאוד. האם מוגבלות מהסוג הזה הגיוני? האם לא כדאי להתחיל טיפול פיזיוטרפי מיידי? אנו מנסים לעודד לבצע תנועה בכל דרך. נודה למענה.

22/04/2018 | 21:08 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

שלום אם טווח התנועה מאד מוגבל, אני מציע לפנות לבדיקת הרופא המנתח ולשיקולו לבצע צילום ביקורת. במידה והקבוע שבוצע אכן בוצע בעמדה טובה, והשבר התחבר, מומלץ להתחיל פיזיותרפיה מוקדם ככל האפשר.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים